top of page

ФШВСУ розпочинає співпрацю з Winners Goal Pro Cup

Ми раді анонсувати наше нове партнерство з Winners Goal Pro Cup (WGPC), професійною спортивною лізі, яка займається проведенням турнірів зі швидкого футболу.


Швидкий футбол - це новаторський погляд на усталені правила міні-футболу. Він виділяється динамічними матчами, тривалістю 16 хвилин, відсутністю воротаря та унікальною системою командних фолів.


Формат турніру передбачає участь від 12-16 команд, розділених на дві групи. Впродовж двох етапів вони заробляють очки у кругових матчах. Команда з найбільшою кількістю очок, наприкінці турніру оголошується переможцями.


Наразі вже сформовано 16 команд, готових до запеклої боротьби: Thunder Strikers, Blaze Warriors, Liberty Tigers, Titan Kings, Shadow Wolves, City Lions, Street Legends, Mighty Spartans, Siren Serpents, Football Ninjas, Jogo Gangers, Razor Sharks, Fire Foxes, Maverick Avengers, Silver Hawks і Savage Hunters.


Турніри проходять на спеціально побудованому майданчику у Львові, Україна. Загалом, глядачі можуть розраховувати на:

  • 2 групові етапи

  • 30 матчів щодня

  • трансляції з 6:00 до 16:30, Пн-Пт


Всі матчі доступні у прямому ефірі на офіційних каналах Twitch https://www.twitch.tv/winnersgoalprocup та YouTube https://www.youtube.com/channel/UC7b4uyZkPIXntTyqTGsLIZQ.



ФШВСУ взяли на себе обов’язок контролю за відповідністю турнірів WGPC принципам честної гри. Також, наш комітет етики та чесної гри, сприятиме формуванню справедливого та інклюзивного спортивного середовища.


Ми дуже раді нашому новому партнерству з WGPC. Віримо, що воно сприятиме розвитку та удосконаленню спортивної інфраструктури України.


Також нагадаємо, що набір у лігу триває. Якщо ви, або ваші друзі є професійними гравцями у футбол і бажаєте долучитися, чекаємо на вашу анкету за посиланням https://www.winnershub.net/get-involved-winners-goal-pro-cup-football


З найкращими побажаннями,

Команда ФШВСУ

bottom of page