top of page

UQSF РОЗПОЧИНАЄ ПАРТНЕРСТВО З ЛІГОЮ TT EURO.CUP

UQSF рада оголосити про партнерство з лігою настільного тенісу TT EURO.CUP. Змагання стартують у Львові, два щоденні турніри проходитимуть з 10:30 до 15:30 та з 16:30 до 21:30 (UTC+2). Вболівальники зможуть спостерігати за всіма подіями у прямому етері за посиланням на сайті https://www.twitch.tv/tteuro_cup_3.


Ліга TT EURO.CUP була заснована в Польщі, а зараз розширила своє охоплення по всій Європі, обравши Україну в якості відправної точки. Метою ліги є створення повноцінного чемпіонату Європи, і включення українських гравців є значним кроком у цьому напрямку. Організатор турніру вважає, що розширення ліги в Україні надасть чудову можливість найсильнішим українським гравцям у настільний теніс позмагатися з одними з найкращих спортсменів Європи.


UQSF закликає всіх слідкувати за турнірами TT EURO.CUP та підтримувати своїх улюблених гравців. Це можливість побачити, як українські спортсмени демонструють свою майстерність на міжнародній арені та змагаються з одними з найкращих у Європі. Партнерство з TT EURO.CUP надає українським гравцям чудову можливість вдосконалити свої навички та заявити про себе на європейській сцені настільного тенісу.


На закінчення, UQSF рада вітати нового партнера TT EURO.CUP і бажає всім гравцям удачі в майбутніх турнірах. Давайте об'єднаємося і будемо вболівати за наших українських спортсменів, які змагатимуться на цьому фантастичному заході.


bottom of page